HeartStart FRx

En robust halvautomatisk defibrilator som tåler fuktig miljø. Enkelt brukergrensesnitt, tale for hjerte-lungeredning, selvtestende og gir beskjed når elektroder og batteri må skiftes ut. 8 års garanti.

Heartstart FRx er en brukervennlig, solid og pålitelig AED for de som ankommer først. Den har en rekke funksjoner som sørger for at AED-en er klar til bruk når det er behov for det, uten at det krever mye vedlikehold.

 

Selv om de fleste tilfeller av hjertestans ikke skjer under vanskelige forhold, så oppstår det likevel enkelttilfeller. Heartstart FRx har en design som alltid virker, uansett situasjonen den skal brukes i. Regn, metalloverflater og produksjonslokaler påvirker for eksempel ikke AED-ens yteevne. FRx-en tåler blant annet å spyles med vann, trykk opptil 250 kg og fall fra 1 meters høyde på et betonggulv.

HeartStart FRx har et enkelt brukergrensesnitt og talemelding for hjerte-lunge-redning. Den gir beskjed når batteri og elektroder må skiftes ut. Det er samme elektrode for barn og voksne, men for barn må man ha en barnenøkkel ( kjøpes separat ) som settes i hjertestarteren før sjokk gis.

Heartstart FRx krever verken regelmessig vedlikehold eller oppfølging av tekniske serviceavtaler. Alle viktige funksjoner kontrolleres av det interne selvtestprogrammet, inkludert full oppladning/utladning.En rask visuell kontroll er nok for å sjekke om FRx kan brukes eller ikke. Den grønne, blinkende statuslampen er ”klarsignalet” som bekrefter at alt er OK. Apparatet avgir et lydsignal hvis du må utføre en nærmere kontroll av FRx. Når FRx er i standby-modus, utgjør vedlikeholdet kun den visuelle kontrollen og utskifting av utstyr som klebeelektroder (annet hvert år) og batteri (hvert fjerde år).

HeartStart FRx skal ikke oppbevares i temperatur under 0 grader.


Dokumenty

Brochure

Tilbehør